Ooit gehoord van Dr. Sam Chachoua?
Ik denk het niet, hoewel deze man wereldberoemd zou moeten zijn en de Nobelprijs voor medicijnen had moeten krijgen. Maar nee, de medische wereld heeft een van de sterkste lobby’s die er zijn, wat Jimmy Carter ooit deed verklaren dat die lobby minstens even sterk moet zijn als de olie lobby.

Aan ziek zijn wordt veel geld verdiend. De pharmaceutische industrie maakt geen medicijnen waarmee ze zichzelf buiten spel zet, dat zal een ieder begrijpen. Moet je van die industrie dan verwachten dat Kanker en AIDS de wereld uit worden geholpen? Iedereen zal moeten toegeven dat dat niet gauw zal gebeuren.

Doctor Sam Chachoua komt uit Australië en zag als kind zijn vader langzaam aan kanker ten onder gaan. Er werd van alles gedaan, maar het maakte hem alleen maar zieker. Sam Chacoua werd dokter en ging bestuderen waarom kanker soms vanzelf genas (spontaneous remission) en waarom bepaalde vormen van kanker sneller tot de dood leidden dan andere vormen van kanker, wat meer te maken bleek te hebben met het orgaan dat was aangetast, dan de kankercellen zelf.

Dr. Chachoua ontwikkelde IRT, Induced Remission Therapy. De vaccinaties die hij toedient bevatten geen aangetaste dode cellen (zoals bij griepinjecties), maar zijn gebasseerd op een methode die Chachoua heeft ontleend aan hoe ons lichaam zelf met ziektes om gaat en ons falende immuun-systeem wordt middels zijn therapie gestimuleerd. Kankercellen die door ons lichaam niet herkend worden, worden “gemerkt” en het lichaam herkent ze daardoor en rekent met ze af.
Datzelfde proces werkt ook bij AIDS en Reuma, omdat deze ziektes allemaal dezelfde eigenschappen vertonen: ze misleiden ons immuunsysteem.

In 1996 toonde Cedars-Sinai Medical Center interesse in de serums en vaccinaties van Sam Chacoua en bood aan om zijn IR therapie te testen, maar Chachoua moest dan wel zijn hele onderzoek overdragen aan Cedars-Sinai. Dr. Chachoua besloot dat te doen.
De testen waren spectaculair en uit de test bleek de therapie voor 99% succesvol.

Toen stortte langzaamaan de wereld van Chachoua in elkaar. In zijn naam werden klinieken in Mexico geopend, waar totaal géén resultaat werd behaald. Chachoua deed er alles aan om die klinieken te dwingen te sluiten, maar net zo snel opende ergens anders weer klinieken, die ook geen enkel effect hadden. Het leek erop dat Chachoua buiten spel werd gezet en zijn therapie in de ijskast zou verdwijnen.
Cedars-Sinai Medical Center kende Sam Chachoua plotseling niet meer en zeiden nooit contact met hem te hebben gehad. Dit was in 1996.

Dit was genoeg voor Dr. Sam Chachoua om een rechtzaak te beginnen. De rechtzaak eindigde in 2001, gewonnen door Sam Chachoua, die daarmee 10 miljoen dollar kreeg.
NBC meldde in augustus 2001 over “the most effective treatment for Aids and Cancer in history”. Echter, daarna werd het weer stil.

Je zou denken dat er toen niets meer in de weg stond om de wereld te genezen van kanker, aids, alzheimer en al die andere ziektes waar ook de “goede doelen” het van moeten hebben. Want behalve dat de pharmaceutische industrie een miljardenindustrie is, hangen er allerlei goede-doelen organisaties aan. De managers van al die organisaties varen er wel bij. Ondertussen krepeert het volk.

Het belangrijkste obstakel in Amerika is de FDA. Als zij hun goedkeuring niet geven wordt een medicijn NIET vrijgegeven. De mogelijk ineffectieve griepprikken worden vrijwel zonder testen vrijgegeven (geloof maar dat daar miljarden aan wordt verdiend!), maar de Induced Remission Therapy van Dr. Chachoua moest wachten op vrijgeven door de FDA.

De vraag is: hoe lang konden ze deze therapie tegenhouden en daaraan gekoppeld: hoeveel mensen waren ze bereid daarvoor dood te laten gaan. Antwoord: 4 jaar (en hoeveel doden?)

In Juni 2005 kwam de therapie vrij. De therapie kost ca 10.000 dollar (7 injecties over een periode van 15 dagen). Er is echter geen ruchtbaarheid gegeven aan deze ontwikkeling. Het moge duidelijk zijn waarom.
Dr. Sam Chachoua is momenteel aan ander onderzoek begonnen.

Deze tekst is ontleend aan het artikel op DEZE SITE.

YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=TFSkJhCcpBY