Moeten we blij zijn met Obama?
Of was McCain toch beter geweest?
Eerlijk gezegd denk ik dat het weinig uitmaakt. En een aanval op Iran – hoe onrechtmatig ook – lijkt nu dichterbij dan ooit.

Zoals viel te verwachten is Obama ook weer familie van alle andere presidenten en van Bush. Wat dat betreft is dat etentje met alle levende presidenten gewoon een “family-dinner”.

VOOR DE FAMILIE-RELATIES KLIK HIER

Obama is een marionet, net als Bush dat was en vrijwel elke president daarvoor – hoewel ik nog steeds denk dat Kennedy daar een uitzondering op was en wat waarschijnlijk de reden was om hem uit de weg te ruimen.

Frontier kwam onlangs met een interessant artikel waarin staat wie de nieuwe Chief of Staff wordt. De Chief of Staff is de persoon die de agenda van de president uitstippelt.
En dat was even schrikken: Rahm Emanuel.
Samen met Bruce Reed schreef hij “The Plan, big ideas for America”. Net zoiets als de Project for a New American Century (PNAC), waarin Amerika de totale economische en militaire macht op deze planeet moet gaan krijgen – als dat al niet het geval is!.
Uiteraard zaten daar mensen als Paul Wolfowitz (!), Donald Rumsfeld en al dat soort types achter.

Met Rahm Emanuel weten we in ieder geval dat Israël zijn gang kan gaan – zoals altijd kan dat land als enige op de wereld elke VN-resolutie naast zich neerleggen en altijd rekenen op de Joodse lobby in de States die op kritieke momenten hun “veto-joker” kunnen inzetten.
Om maar niet te spreken van de ultra-rijke bankiers die “statenloos” zijn en met hun geld elke regering naar de hand kunnen zetten (en dan heb ik het vooral over de FED).

Rahm Emanuel is een fanatieke Likud aanhanger en de Joodse lobby zal dus erg blij zijn met Obama. Terwijl Hamas al jaren raketten op Israël afvuurt (7000 stuks, maar niemand vertelt hoe ze daar aan komen!!) en Israël niets deed, was de overwinning van Obama kennelijk een teken dat Israel weer de Gaza kon binnenvallen, het grootste concentratiekamp ooit.
In ieder geval heeft iemand behoorlijk verdiend aan die 7000 raketten en CHANGE! betekent kennelijk iets anders dan wat de Amerikaanse burger werd voorgespiegeld.

Een paar links die laten zien wie de Chief of Staff wordt:

RAHM EMANUEL

IRQUN

DEIR YASSIN

Het is allemaal niet bepaald leuk, maar we mogen niet vergeten dat de politieke methodes die leidden tot de Tweede Wereldoorlog niet zijn vergeten en er weer van alles gebeurt op deze wereld waar je vraagtekens bij moet zetten.