Ik keek vorige week naar CNN. Het werd me duidelijk dat de media zijn begonnen om de oorlog in Iran voor te bereiden.

Het begon met Hilary Clinton die verklaard heeft dat zij een oorlog met Iran niet schuwt. Waarom zou ze zoiets zeggen. Bij mij kwam de gedachte op dat als Obama geen oorlog met Iran wil, ik al weet wie de verkiezingen gaat winnen.
Het kan ook bedoeld zijn om de reactie van het Amerikaanse gepeupel te meten, want men is daar ook niet erg tevreden over hoe het in Irak gaat.

En dan natuurlijk de Iraanse wapen die zijn gevonden bij Sjiïetische milities in Irak. Het is niet zo vreemd, want wie anders zou Sjiïten wapens geven, dan Iran. Op CNN werd een handvol wapens getoond, een aantal waar elke wapenhandelaar wel aan kan komen. Dat die wapens uit Iran komen moet je maar geloven, alhoewel we geen reden meer hebben om de VS te geloven, met hun Iraakse “weapons of mass destruction”.
Dat de wapens uit Iran komen, hoeft nog niet te betekenen dat de wapens door de Iran zelf zijn geleverd. Het is niet ontdenkbaar dat Pakistan (met medeweten van de VS) hier een bemiddelende rol in heeft gespeeld.

De VS is een agressief land dat Europa weliswaar in zijn zak heeft, maar nog steeds moeite heeft om vooral Islamitische landen ervan te overtuigen dat de VS het voor het zeggen moet krijgen in een One World Government.
Er werd via CNN een uur lang gepoogd mij te brainwashen met het idee dat Iran een groot gevaar is, geregeerd door een idioot, en er werd voortdurend op gehamerd dat een oorlog met Iran een mogelijkheid was. Nou is het best mogelijk dat President Ahmadinejad een idioot is, want de VS heeft natuurlijk ook George Bush, en beide zijn ook “democratisch” gekozen. Maar terwijl de VS de mogelijkheid heeft het land in één klap plat te gooien, wil dat nog niet zeggen dat Iran datzelfde van plan is met Israël (!).

Het bericht dat al weer maanden geleden Israël een kerncentrale in Syrië heeft platgegooid werd uit de pers gehouden. Wat ik vreemd vind is dat er kennelijk geen journalisten in Syrië wonen en dat het pas 5 maanden later uitlekt. Uiteraard wordt Israël daar niet voor veroordeeld, want Israël mag alles van de VS (en dus de VN). Verder maakt niemand zich daar meer druk over.
Eigenlijk zou je de VS de naam Groot-Israël kunnen geven, want het land wordt vrijwel geregeerd door de AIPAC (de Israëlische lobby) en mensen met een dubbele nationaliteit: van de VS en van Israël.

Notabene het Department of Homeland Security wordt geleid door een Israëli met een Amerikaans paspoort, Michael Chertoff, zoon en kleinzoon van Israëlische rabijnen. Zijn moeder was mede-oprichtster van de Mossad, de Israëlische geheime dienst. Michael Chertoff werd door George Bush op die post gekozen omdat hij degene was die het verband tussen Al-Qaïda en de aanslag op het WTC maakte. De officiële complot theorie is dus bedacht door Michael Chertoff.

Ik ben bezig met een stuk over een mogelijk verband tussen de aanslag op 11 september 2001 en Israël. De aanslag op de Twin Towers zorgde voor de invoering van de Patriot Act, die een jaar tevoren was gemaakt door … Michael Chertoff en waarbij te kennen was gegeven dat invoering van die wet alleen zou kunnen als er iets ingrijpends zou gebeuren als “Pearl Harbour”.

Door de Patriot Act zijn 200 Israëliërs op grond van spionage opgepakt door het Department of Homeland Security. “Uiteraard” konden ze allemaal naar Israël terugkeren.
En dan het verhaal van de 5 Israëli’s, die hun camera’s op de Twin Towers hadden gericht en elkaar hi-five’s gaven toen de vliegtuigen aanvielen. Ze zijn na maanden vrijgelaten waarna ze in een Israëlisch programma vertelden dat ze beschuldigd werden Mossad-agenten te zijn, terwijl ze daar alleen maar waren “om de aanslag te documenteren” ….
Maar de film hebben we nooit gezien. Die zal wel in beslag genomen zijn en bij Michael Chertoff in de kluis liggen.

Israël heeft er alle belang bij dat de landen die een grote bedreiging vormen voor hun veiligheid worden “geneutraliseerd” en de VS heeft daarom ook Irak aangevallen, het land dat tijdens de eerste golfoorlog scud-raketten durfde af te vuren op doelen in Israël.
Iran heeft de potentie om Irak terug te winnen van Amerika – want laten we wel wezen, de VS hebben Irak ingenomen, zoals Hitler Polen innam en Hitler had daarvoor meer reden dan de VS had voor de aanval op Irak.

En nu komen de smoesjes om Iran binnen te vallen.
De aanval op Iran lijkt te worden ingezet door CNN en Hilary Clinton.

Check out THIS VIDEO !!