15 maart is het zover: Z-DAY of Zeitgeist-dag.

Overal op de wereld wordt op deze dag de film Zietgeist getoond. Een film die een aantal zaken aan de orde stelt, zaken die de officiële media laten liggen. Zaken die confronterend zijn en de (mis)leiders van deze wereld niet zien zitten.

De film is al lange tijd op internet te zien. Op YOUTUBE en op GOOGLE.
Op YouTube is de film in meerdere delen per deel te zien – Zeitgeist bestaat uit drie verschillende delen:
1. Astro-Theology.
2. The World Trade Center
3. The Federal Reserve
Op Google Video is ook de hele film te zien. De op YouTube getoonde beelden zijn waarschijnlijk van een oudere versie.

Maar eerst dus 15 maart op allerlei openbare plaatsen over de hele wereld. De volledige lijst waar de film te zien is kunt u HIER vinden.

Maar u kunt natuurlijk ook de DVD kopen of de film downloaden.
Ik zou zeggen: ga eens kijken.
Het enige wat u nodig hebt is een OPEN MIND. Zeker voor de religieuzen onder ons toch nog een hele overwinning.

With over 700 Public Events
and Over 1100 Private Events in over 70 countries, this is an
unprecedented awareness/activist accomplishment
!

MAAR …….

bij een OPEN MIND hoort natuurlijk ook de kritiek die op de film Zeitgeist kan worden gegeven. Daar zijn op YouTube en op deze site diverse voorbeelden van.
Het aardige is dat het lijkt alsof de kritiek die Zeitgeist schijnt te hebben op bijv. de Vrijmetselaars, juist door hen is geïnitialiseerd.
Een antwoord op Zeitgeist – vooral van christelijke zijde – is als documentaire van anderhalf uur te zien op GOOGLE: Zeitgeist Refuted.
Zoals ik schreef: de religieuzen hebben het er maar moeilijk mee. De documentaire is vooral een Christelijk verhaal, geen wetenschappelijk verhaal en dat zou eigenlijk wel nodig zijn. Wetenschappelijke feiten mengen met volledige fictieve stellingen zoals ‘Jesus is the Son of God”, maakt het geheel onbetrouwbaar, want het is geen te controleren FEIT dat Jezus de zoon van God is – Joden kenden geen halfgoden, maar de Grieken en Romeinen wel.

Ik heb de documentaire Zeitgeist Refuted slecht 45 minuten vol gehouden.
Het grote probleem is GELOOF (Faith). We zijn geneigd om snel te geloven wat er wordt beweerd, omdat we nu eenmaal niet in staat zijn zelf alle feiten te onderzoeken.