Ik moet nog even terugkomen op de sighting van begin dit jaar in Stephenville, Texas. Als je niet weet waar ik het over heb, lees dan het eerdere artikel van mij. Er zijn ontwikkelingen.

Toen de sightings werden gerapporteerd verklaarde de luchtmacht dat ze niet in de buurt waren van Stephenville en nu beweren ze dat er inderdaad oefeningen met F16’s waren in de buurt van Stephenville. Gezien de aard van de sighting is dat ongeloofwaardig.
Bovendien is er nieuw fotomateriaal waarbij de bewegingen zoals de ooggetuigen hebben verklaard te zien zijn. De maker van de foto’s wil onbekend blijven. Dat lijkt verdacht en is dus niet erg positief, maar datzelfde kun je ook zeggen van de plotselinge omwenteling van de luchtmacht.
Via YouTube zag ik dit item hierover op Fox News – je moet wel even door dat typische Amerikaanse toontje heen luisteren.

Maar er is nog iets wat verdacht is. Angela Joiner is een journaliste van de plaatselijke krant de Empire Tribune. Ze was te zien in het programma van Larry King.
Ze heeft zich op het UFO verhaal gestort. Maar de krant heeft Angela gezegd niets meer hierover te schrijven. Vanuit de gemeenteraad van Stephenville zou dat verzoek gekomen zijn.
Dit was voor Angela Joiner reden om haar baan bij die krant op te zeggen. Ze zou binnen twee weken de krant verlaten, maar nog voordat het zover was werd haar computer in beslag genomen en moest ze vertrekken.
De Men In Black zijn kennelijk weer terug.
Je kunt het verhaal zelf nalezen op de site van Ufocasebook

Van de 7 artikelen die Angela schreef vallen de laatste twee op – misschien een reden dat ze moest vertrekken?

UFO witness claims harassment
By ANGELIA JOINER Staff Writer
Sunday, February 3, 2008
Ricky Sorrells is frustrated and a little angry. Since his interview with the Associated Press, Sorrells has stayed quiet regarding the daytime UFO sightings on his property near Dublin . And, there is more than one reason for his silence. Sorrells believes military officials have been harassing him by flying military aircraft over his property at low altitudes, at all hours of the day and night. Sorrells runs livestock on his place and said the cattle don’t react well to the disturbances. It’s also been hard to get any sleep.

More twists in the Sorrells’ saga
By ANGELIA JOINER Staff Writer
Monday, February 4, 2008
Answers: Ricky Sorrells just wants answers. And, in light of what he’s been through, it doesn’t seem to be a lot to ask. Witnessing an unidentified flying object four times since the beginning of the new year, then having military aircraft whizzing over his land and disrupting his sleep and livestock, followed by a string of mysterious phone calls and in person encounters from individuals demanding he “shut up” about what he saw, and landing unexpectedly in the international spotlight, has taken a toll on the 37-year-old man accustomed to the simple life.

Bij UFO-sightings valt het op dat het niet de ooggetuigen zijn die meteen “ufo, ufo” schreeuwen, maar dat ze gewoon een antwoord willen hebben op wat er aan de hand is. In de Larry King video komt dat heel duidelijk naar voren.
Omdat de ooggetuigen, in Phoenix waren dat er indertijd 1000en, daarop geen antwoord krijgen en de luchtmacht altijd begint met ontkennen dat ze er iets mee te maken hebben, worden het UFO’s. Vervolgens wordt vaak door de overheid “toegegeven” dat ze er wel iets mee te maken hadden en de verklaringen zijn dan meestal meer dan belachelijk, waarmee de ooggetuigen worden geridiculiseerd.
Deze handelswijze komt elke keer weer terug en daar komt het idee van de “cover-up” politiek vandaan.

De manier waarop James McGaha met de vrouwen omgaat die getuigen waren van de sightings te Phoenix is precies de manier waarop de overheid omgaat met het verschijnsel UFO dat al 60 jaar het nieuws haalt. Zestig jaar geleden kon je mensen nog wijs maken dat ze het verschil niet zagen tussen een vliegtuig en een onverklaarbare gebeurtenis in de lucht, maar om dat 60 jaar later nog vol te houden, gaat toch wel erg ver. Maar ze hebben ook wel reden om het publiek naief te vinden, want dat publiek laat zich al eeuwen belazeren door de elite.

De overheden hebben namelijk het grootste deel van het publiek aan hun kant, want die geloven alles wat de overheid zegt onmiddellijk. Een ieder die lezingen van het establishment in twijfel trekt wordt “verdacht” van “complot-theorieën”. Later meer daarover.

Via deze link de video van de verkiezingen waarbij de kandidaat Dennis Kucinich belachelijk wordt gemaakt omdat hij een UFO heeft gezien. Het gaat mij ten eerste om de reactie van het publiek en ten tweede om de manier waarop Kucinich het moet relativeren om het lacherige publiek in toom te houden. Maar dat is niet genoeg voor de manier waarop Obama de vraag niet beantwoord en het gebruikt om zijn eigen politieke agenda op tafel te leggen.
De reactie van het publiek geeft duidelijk aan hoe er over UFO’s gedacht wordt. Dat datzelfde publiek wordt belazerd door hun eigen regering zullen ze met dezelfde onverschilligheid accepteren.

Overigens waren er in januari 2008 ongeveer 60 tot 70 UFO-meldingen wereldwijd.