Kent u Stan Meyer?
Hij is uitvinder van iets dat hem waarschijnlijk het leven heeft gekost.
Politici, zoals Al Gore, hebben tegenwoordig veel op met “het milieu”, maar of ze daarmee hetzelfde bedoelen als u en ik valt te betwijfelen.

Stan maakte zich niet bezorgd om het milieu, maar wel over de eerste oliecrisis. Stan wilde dat Amerika onafhankelijk werd van de olielanden en begint aan zijn uitvinding. Hij heeft een methode gevonden om water – inderdaad, gewoon kraanwater (zeewater mag ook) – te gebruiken om een motor te bouwen. De economische implicaties van die uitvinding heeft niet alleen grote gevolgen voor de olie exporterende landen, maar ook voor al die Amerikanen die rijk geworden zijn van de olie.

Zakenlieden en oliemagnaten, zoals de familie Bush en zijn vrienden in Saoedi Arabië, zullen de uitvinding van Stan Meyer niet zien zitten, maar hem tegenwerken, zoals ze bij Tesla hadden gedaan, is niet meer nodig.

George W. Bush had een grote mond met zijn War on Terror, maar zorgde er wel voor dat zijn oliemaatjes beschermd bleven. Afghanistan moest er aan geloven. Afghanistan is de grootste leverancier van opium (heroïne) en de Taliban wilde het aan banden leggen. Nu beschermen vele landen, waaronder de Nederlanders, de opiumteelt en is Afghanistan weer de grootste leverancier.
(zie artikel van 18 november 2007 in Mondiaal Nieuws)

Ook Irak moest eraan – waarom precies weet ik niet, maar in ieder geval bleef het gevaarlijkste terroristenland buiten schot: Saoedi Arabië.
Toen in 2001 de aanval op het WTC ervoor zorgde dat het hele Amerikaanse vliegverkeer werd stilgelegd, kreeg toch één vliegtuig toestemming te vertrekken en naar Saoedi Arabië te vliegen. In het vliegtuig zaten onder andere familieleden van Osama bin Laden.
Bush wist wat er was gebeurt en wist ook wat de gevolgen zouden zijn als het Amerikaanse volk er achter zouden komen. De bin Ladens werden dus in veiligheid gebracht. Afghanistan wordt aangevallen en daarna Irak. Volgende doel is mogelijk Iran, maar dus niet Saoedi Arabië, met Ryad als oorsprong van de strengste moslims die de Islam kent: de Wahabieten.

Stan Meyer is vermoord, misschien omdat zijn uitvinding een gevaar is voor de economie. Denk maar eens aan het vervoer van olie over zee (olietankers), de raffinaderijen, de oliepompen – auto’s die op water rijden maken dat allemaal overbodig.
Stan heeft zijn ideeën echter niet het graf mee ingenomen, maar er wordt door particulieren aan gewerkt en er zouden al auto’s op watermotoren rondrijden. Let wel, de brandstof is gewoon kraanwater en niet waterstof, dat vrij gevaarlijk is.

Er bestaan allerlei alternatieven om auto’s op de weg te houden. Het genoemde waterstof bijvoorbeeld, maar ook gecomprimeerde lucht. De biobrandstof is nog schadelijker voor het milieu dan benzine, vanwege de enorme gebieden waarop de “brandstof” moet worden verbouwd en waarvoor tropische bossen moeten verdwijnen. Rampzaliger voor het milieu is nauwelijks mogelijk.

Maar wat al deze alternatieven met elkaar gemeen hebben is dat het een infrastructuur nodig heeft. Alle economische nadelen die het rijden op kraanwater heeft, hebben die andere alternatieven niet. Daarom heeft de politiek alleen interesse in die alternatieven – politici hebben ook aandelen! Het verminderen van de CO2 uitstoot – voor maar een klein gedeelte veroorzaakt door het autoverkeer – wordt bovendien heel langzaam uitgevoerd. Men neemt er jaren de tijd voor.

En ik moet de milieuproblemen wèl serieus nemen?

Hier wat links:

Run Your Car On Water Today: STAN MEYER KILLED Pt 1

Run Your Car On Water Today: STAN MEYER KILLED Pt 2

Water Car Inventor Murdered!

En niet alleen Stan Meyer was ermee bezig….
Water Fuel Car